Condicions

Condicions

Desitgem que gaudiu d’una agradable estada a Can Nanot. El nostre compromís és oferir-vos una casa bonica, neta i confortable, en un entorn rural i de natura.

Can Nanot és un habitatge d’ús turístic registrat oficialment amb el codi  HUTG-054280 al Registre de Turisme de Catalunya (RTC), i per aquest motiu compleix tots els seus requisits i obligacions.

Les següents condicions s’hauran de complir en tots els seus punts des del moment de la reserva fins a la sortida de la casa. En cas contrari, el propietari es reserva el dret de cancel·lar d’immediat la reserva o estada a la casa, i la seva conseqüent desocupació immediata, sense retorn de l’import monetari sota cap concepte.

  1. Paga i senyal. La reserva no serà efectiva fins que el client hagi efectuat el pagament del 25% del preu total de l’estada.
  2. Fiança. El client abonarà la quantitat de 50€ en concepte de fiança com a resposta a possibles deterioraments del mobiliari i/o utensilis, instal·lacions, i equipaments de la casa. L’ import d’aquesta fiança serà retornat en el termini de 2 dies laborables si es comprova que no hi ha ni danys ni desperfectes. Si es produeixen desperfectes es valoraran segons barem i es descomptaran de la fiança. En cas que siguin superiors, el client n’abonarà la diferència.
  3. Condicions d’anul·lació de la reserva. Si un cop confirmada la reserva i feta la paga i senyal, el client decideix anul·lar-la, se li retornarà la paga i senyal:
    • 100% de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva amb més de 15 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
    • No es retornarà cap percentatge de la paga i senyal en cas d’anul·lació de la reserva entre 15 i 0 dies d’anticipació a la data fixada per ocupar l’allotjament.
  4. Pagament de l’import de l’estada. El client abonarà l’import total de la reserva (estada, fiança i taxa turística) menys la quantitat ja entregada en concepte de paga i senyal mitjançant transferència bancària o bé per Bizum 3 dies laborables abans de l’entrada a la casa.
Can Nanot | casa de turisme rural a Osor (Girona)


COL·LABORACIONS:
disseny @nanainua
fotografia @mapifotograf
posicionament SEO Dobleseo

© 2023
Facebook
Twitter
Instagram