L’entorn

L’entorn

Osor és un petit poble envoltat de muntanyes situat al cor de les Guilleries ideal per fer una escapada rural amb família o amics. Gaudeix d’un entorn natural privilegiat amb una gran diversitat en vegetació i fauna. Caminant pels seus camins i corriols trobem rieres i rierols amb els seus gorgs, fonts, pontarrons…

També trobem patrimoni cultural tan dins el mateix poble com a les muntanyes que l’envolten. L’Esglèsia de Sant Pere d’Osor, els ponts romànics Can Vidal i Pont Vell, els carrers empedrats o la Torre de Recs entre d’altres sense sortir d’Osor. I allunyant-nos una mica del nucli podem trobar el Santuari de la Mare de Déu del Coll, les Ermites de la Mare de Déu del Part, Sant Gregori, Santa Creu d’Horta i Sant Miquel de Maifré o masos al mig del bosc.

A pocs Km del poble en direcció al Santuari de la mare de Déu del Coll trobem un encreuamnet (Coll de Nafrè). Des d’aquí gaudim d’unes boniques vistes de l’embassament de Susqueda, i si ve de gust arribar fins a la presa només cal seguir la carretera pertinent.

La curta distància (36Km) amb Girona, capital de província, permet visitar-la d’una forma agradabe i gaudir de tot el que la ciutat ofereix sense presses.

Can Nanot | casa de turisme rural a Osor (Girona)


COL·LABORACIONS:
disseny @nanainua
fotografia @mapifotograf
posicionament SEO Dobleseo

© 2024
Facebook
Twitter
Instagram