La casa

La casa

Can Nanot és una casa que trobareu a l’entrada del poble (si hi arribeu per la carretera que connecta Osor amb Anglès). Té una història de més de 100 anys i la relació de la nostra família amb la casa es remonta a l’any 1942 quan la Rita i en Nanot hi van venir a viure. En aquell primer moment, van donar dues funcions a la casa, la de vivenda i la de negoci familiar. El que actualment és el menjador, era una botiga on els pagesos de la zona podien comprar i relacionar-se tot fent un got de vi. Aquest fet va provocar que la casa es conegués per Can Nanot quan es referien a la vivenda i Ca la Rita quan parlaven de la botiga. Passats uns anys, la botiga es va tancar fent que el nom de Ca la Rita s’anés perdent fins a l’actualitat que la casa es coneix com a Can Nanot.

Els actuals propietaris hem volgut mantenir l’essència de la casa tot adequant-la als nous temps. Per això hem conservat els terres, les portes i el cobert exterior originals, però hem reformat tots els espais per millorar-ne la comoditat.

És una casa amb capacitat per a 8 persones formada per dues plantes, terrassa, cobert i gran zona de lleure. A la planta baixa hi trobareu el menjador, la cuina i un petit bany de cortesia. I a la primera planta hi ha un lavabo complet amb dutxa, banyera i doble pica i dues habitacions amb un llit de matrimoni i dues lliteres cada una.

Can Nanot | casa de turisme rural a Osor (Girona)


COL·LABORACIONS:
disseny @nanainua
fotografia @mapifotograf
posicionament SEO Dobleseo

© 2024
Facebook
Twitter
Instagram